tiistai 20. joulukuuta 2011

Blogin startti

Heip!

Ruokablogin perustaminen oli ollut mielessäni pitkään, ja joululoman koittaessa sille löytyi sopivasti aikaa. Ruoanlaitto on rentouttavaa ja siinä saa käyttää luovuutta, siksi se on minulle tärkeää, ja harrastan sitä lähes joka päivä. Opiskelen elintarvikekemiaa, mikä on mielenkiintoista myös ruoanlaiton näkökulmasta, ja tulee varmasti näkymään täälläkin erilaisten kokeilujen muodossa. Kokkailuni ovat usein yksinkertaisia ja melko nopeita, mutta viikonloppuisin keittiössä saattaa vierähtää puoli päivää. Myös mieheni on innokas ruoanlaittaja, joten keittiö on meillä ahkerassa käytössä. Yksinkertaiset ja raikkaat ruoat miellyttävät eniten, keittokirjoja käytän tosi harvoin, 99 % laittamistani ruoista on suolaisia ja 1 % maikeita, käytän paljon sitruunaa ja kuulemma liian vähän suolaa... nämä voit huomata seuratessasi blogiani. Tervetuloa lukemaan, kommentoida saa erittäin mielellään ja pyrin aina vastaamaan!

Ei kommentteja: