keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Punajuuri-vuohenjuustopasta



Helppo pasta, jossa punajuuren makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja rosmariini muodostavat herkullisen yhdistelmän.

Annos kahdelle

  • 4 pientä punajuurta
  • 1 rkl kuivattua rosmariinia tai lehtiä tuoreesta
  • oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria

Päälle chevreä: 2 isoa kiekkoa tai 4-6 pientä kiekkoa

Keitä punajuuria noin 30 min, niitä ei tarvitse kuoria. Leikkaa ne sitten pienehköiksi lohkoiksi. Kaada pannulle reilu loraus oliiviöljyä, niin että pohja peittyy kunnolla. Lisää kuumalle pannulle rosmariini ja punajuurilohkot sekä suola ja reilut rouhaisut mustapippuria myllystä. Paista vajaan 5 min ajan, ja sekoita keitetty pasta punajuurien kanssa.

Paista chevreviipaleita kuumalla pannulla tilkassa oliiviöljyä kummaltakin puolelta noin 2 minuutin ajan. Pinta tulee kullanrusehtavaksi ja sisusta pehmenee hieman.

Sitten vaan chevret pastan päälle ja herkuttelemaan!

Ei kommentteja: