Eräät rakkaat läheiseni syövät usein aamupalaksi annoksen, jossa on verigreippiä, avokadoa, auringonkukansiemeniä ja oliiviöljyä. Maistettuani sitä ensimmäistä kertaa kesällä, olen tehnyt sitä useasti aamu- tai välipalaksi.
Myös tämänkertainen versio oli herkullinen, se sisälsi appelsiinia, avokadoa ja hasselpähkinöitä. Jätin oliiviöljyn tällä kertaa pois. Yleensä käytän tähän hyvälaatuista oliiviöljyä, se antaa herkullista makua annokseen.
2 kommenttia:
Tähän aamupalaan jää koukkuun! Minun versioni: verigreippi, avocado ja kourallinen yön yli liotettuja manteleita, loraus hyvää öljyä. Kaikki mieluusti luomua! Ihan paras aamuherkku.
Nami, mä kokeilen kanssa liotetuilla manteleilla!
Lähetä kommentti