4 hengelle
- 500 g broilerin rintafileitä
- 700 g turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
- 2 sipulia
- 1 sitruuna (kuori raastettuna ja mehu)
- 2 tl kurkumaa, turmerikkiä, paprikajauhetta tai sahramia (tuovat kellertävän värin)
- suolaa, mustapippuria
- (sekaan lopuksi tuoretta korianteria)
Paistamiseen oliiviöljyä.
Paloittele broilerin rintafileet. Leikkaa syynvastaisesti ohuita siivuja (puolita isoimmat). Kuutioi sipulit pieneksi ja kuullota niitä pannulla tai kattilassa oliiviöljyssä. Lisää kanat ja paista noin 5 minuutin ajan, ei kuivakaksi. Lisää jogurtti, raastettu sitruunan kuori, turmerikki (tai muu) sekä suola ja pippuri ja anna porista hiljalleen 15-20 minuutin ajan. Keitä pasta. Kun kanaa paistaa alussa vain vähän ja antaa sitten muhia kuumassa jogurtissa, se tulee mureaksi ja meheväksi. Purista juuri ennen tarjoilua sitruunamehu kastikkeseen; lopussa lisättynä se ei ehdi juoksettaa kastiketta.
2 kommenttia:
<3 ! Tulinkin just tänne kattomaan mitä ruokaa vois tehä!
-Julia
:)
Lähetä kommentti