keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Yrttiöljy pastalle



Pastakastikkeen pohjaksi syntyy hetkessä yrttiöljy, johon yhdistämällä esimerkiksi parsakaalia tai artisokkaa saa annokseen lisää ruokaisuutta. Kun aikaa on vähän, yrttiöljy on kätevä vaihtoehto.

Siihen tarvitset: minttua ja lehtipersiljaa, kumpaakin kourallisen verran (1 ruukku). Lisäksi oliiviöljyä ja 1/2 sitruunan mehu sekä hieman suolaa. Kaikki ainekset ajetaan sauvasekottimella tasaiseksi kastikkeeksi.

Joukkoon mukaan sopii: artisokka, höyrytetty parsakaali, paistetut jättikatkaravunpyrstöt ja moni muu.

Pasta yrttiöljyn ja artisokan kanssa.

Valokuvista: jostakin syystä kuvat näkyvät suuressa koossa epätarkkoina blogissa. Selvittelen, mistä se voisi johtua ja toivottavasti löydän ratkaisun!

Ei kommentteja: