maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hauskaa vappua!

Suomen vapputunnelman voittanutta ei ole! Tänään kuulemma Helsingissä on aurinkoista, joten vappu alkaa hyvissä merkeissä ainakin sen suhteen. Milanossa on satanut tasaisesti koko päivän, toivottavasti huominen sade-ennuste ei toteudu. Täällä vappua ei toki juhlita, mutta huomenna olisi mukava mennä skumpan ja eväiden kanssa puistoon istumaan - väistyköön siis sade!

Tänään on myös rakkaan ystäväni syntymäpäivä, paljon onnea sinulle ja kiitos jo noin puolet elämästämme kestäneestä ystävyydestä!

Eilen kävimme siskoni kanssa kahvilla California Bakeryssa, joka on oiva paikka, kun haluaa esim. tukevan brunssin, amerikkalaisia leivonnaisia, maukkaan hampurilaisen tai pirtelön. Paikka on auki joka päivä klo 8-24, joten siellä tulee käytyä välillä muiden paikkojen ollessa suljettuina iltapäivästä.

Tuhti porkkanakakkupala.



Nimestään huolimatta italialainen California Bakery on aamiaista, brunssia, lounasta ja pikkupurtavaa tarjoava kahvilaketju. Heillä on viisi toimipistettä Milanossa ja lisäksi liikkuva leipomokärry, California Bee. Yritys sai alkunsa vuonna 1996, kun markkinointijohtajana toiminut mies päätti perustaa oman intohimonsa pohjalta kahvilaketjun. Hän haki inspiraatiota vierailemalla Amerikassa, ja palattuaan alkoi avaamaan omia liikkeitään. Usea vuosi sen jälkeen hän halusi uudistaa yrityksen imagoa ja kääntyi mainostoimiston puoleen. Siellä johtajana työskennellyt nainen ja hän ihastuivat välittömästi, ja nykyään yritys on tämän avioparin yhteinen projekti ja intohimon kohde.

Lähde: http://www.californiabakery.it/

Ei kommentteja: